CONTACT, ROUTE & WACHTTIJD

De praktijk is alleen in schoolweken geopend, op maandag en woensdag van 9.00 - 17.00 uur en op dinsdag van 9.00 - 14.00 uur. Op deze dagen kunt u mij bereiken op de volgende manieren:


Telefonisch
maandag en woensdag tijdens het telefonisch spreekuur van 12.00 – 12.30 uur op
telefoonnummer 06-10901907
(bij geen gehoor: laat een voicemail achter)

Per e-mail


Het adres
(alleen op afspraak)

Croonstadtlaan 3F
3641 AL Mijdrecht
(gevestigd binnen het Gezondheidscentrum Croonstadt)

Op andere momenten kunt u het beste een e-mail sturen of een voicemail achterlaten, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Is er sprake van een crisis / spoedsituatie, neemt u dan ten alle tijden contact op met uw huisarts of de huisartsenpost. 

U kunt zich aanmelden door te bellen, een voicemail in te spreken of via bovenstaande link een e-mail te sturen, vermeld u in uw bericht uw telefoonnummer, u wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld voor een telefonisch aanmeldgesprek. 

Afspraak afzeggen?

Bent u verhinderd voor een afspraak, maak dan minimaal 24 uur van te voren een nieuwe afspraak. Indien u te laat (binnen 24 uur) afzegt of niet op de afspraak verschijnt, dan moet ik helaas de afspraak aan u in rekening brengen (á € 50,- voor een enkel consult). Let op, deze factuur wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar of gemeente!

U kunt uw afspraak afzeggen door te bellen naar het telefonisch spreekuur op maandag en woensdag van 12.00 – 12.30 uur, op andere momenten kunt u een voicemailbericht inspreken of een e-mail sturen.

Wachttijd

Er is momenteel een wachttijd van ongeveer 6 - 8 weken voor de intakefase. Na de intake is er geen aparte wachttijd tot start behandeling. Houd er rekening mee dat de praktijk in schoolvakanties gesloten is (deze weken worden niet meegerekend in genoemde wachttijd). 

Route

De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Croonstadt aan de Croonstadtlaan 1-3 in Mijdrecht (boven 'de grote AH') en is zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer makkelijk bereikbaar. Het gebied rond de Croonstadtlaan is een blauwe zone, dus denkt u aan de parkeerschijf!

Met openbaar vervoer 9292ov


View Larger Map